Τορτίγια με ψητή φέτα, γαλοπούλα και λαχανικά
Μια εύκολη επιλογή, χορταστική, με αρκετή πρωτείνη,
ακόμη
και για ένα γρήγορο βραδινό.
Ελαφριά, πλήρης και υγιεινή.
Υλικά
1 μαλακή πίτα – τορτίγια
40 γρ. φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
2 φέτες γαλοπούλα
3 ροδέλες ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη
Εκτέλεση
Ανοίγετε την τορτίγια και ρίχνετε μέσα τα υλικά, εκτός από
τη ντομάτα.
Μετά την τυλίγετε καλά και ψήνετε για λίγο στους 180 C αέρα, σε
προθερμασμένο φούρνο έως ότου γίνει τραγανή η πίτα
ή την ψήνετε στην τοστιέρα
μέχρι να ροδίσει.
Τη βγάζετε, την ανοίγετε προσεκτικά και βάζετε μέσα την
ντομάτα.
Την πατάτε λίγο πάλι στην τοστιέρα αν θέλετε ή την τυλίγετε και τη
σερβίρετε κατευθείαν.
πηγή: neadiatrofis.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου